Hvordan virker lillepanda?

Lillepanda er en tjeneste hvor man abonnerer på tilgangen til alle klærne barnet trenger til en fast månedspris.
1. Velg de plaggene du trenger
Legg de plaggene du trenger i handlekurven og gjennomfør betalingen ved å bruke bankkort eller faktura. Er du usikker på størrelsen kan du bruke vår størrelseguide.
2. Bytt i takt med barnet
Når barnet vokser og klærne blir for små eller behovene endrer seg endrer du størrelse på “Min side”. Når du mottar de nye plaggene så ligger det en ferdig frankert returpose som du returnerer de brukte plaggene tilbake til oss.
3. Daglig bruk
Alle våre klær er merket Lillepanda.no slik at du enkelt finner de igjen. Vi vet også at barn er barn og våre plagg tåler lek, moro, kaldt og dårlig vær, så du kan trygt la barnet bruke de som om de var deres egne. Skulle ett plagg gå i stykker så ta kontakt med vår kundeservice så sender vi et erstatningsplagg umiddelbart. Vi kan i enkelte tilfeller kreve erstatning, men all normal slitasje eller et hendig uhell dekker vi. For best resultat ønsker vi helst at du vasker klærne etter anvisning som vanlig.
4. Reparasjon , re-design eller gjenbruk
Alle plagg som eventuelt er ødelagt eller skadet skal returneres. Vi kan nemlig enten reparere eller re-designe det. Selv om plaggene ikke har verdi for deg, så inneholder det fremdeles viktige ressurser for oss og miljøet.
Ved å ta ansvar for tøyet og behandle det med respekt, bidrar du til å ta ansvar for miljøet og at Lillepanda lykkes med sitt initiativ.
5. 100% rent
Når du bytter ut dine plagg returneres de til vårt miljøsertifiserte, moderne og høyteknologiske vaskeri der alt først går gjennom en manuell kvalitetskontroll før det vaskes i vår unike vaskeprosess som fjerner alle bakterier og mikroorganismer. Vi benytter kun spesielle vaskemidler som er duftnøytrale og allergitestet.