Personvernerklæring

1. Personvernerklæring

Lillepanda beskytter personvernet ditt og forsøker alltid å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte. Det er Lillepandas mål å overholde alle gjeldende lover og forskrifter om personopplysninger. Disse vilkårene vil hjelpe deg å forstå hva slags informasjon Lillepanda samler inn og hvordan den brukes. Ved å godta retningslinjene på nettstedet i forbindelse med kjøp eller utlevering av opplysninger, godtar du behandling av dine personopplysninger i henhold til nedenstående.

Trusted Brands AS (“Lillpanda” / “vi”) 920675050, har personlig ansvar for å behandle dine personlige opplysninger.

2. Hvilke personlige data behandler vi?

Vi behandler personopplysningene du oppgir eller sendt til oss, eller som vi samlet inn på nettstedet via informasjonskapsler. Personlige opplysninger som Lilletiger omhandler, er ditt navn, e-postadresse, kjøps- og bestillingshistorikk, fraktadresse, IP-adresse og telefonnummer, og ditt / barns lengde, klær og alder.

Formål Behandling Informasjon
Grunnleggende informasjon for transaksjoner Dataene lagres på (Lillepanda.no) i forbindelse med bestillingene på våres tjeneste Personopplysninger

·      Bestillers navn

·      Telefonnummer

·      Adresse

·      E-post

Betalingsleverandør (kort) Stripe

Opplysningene er kryptert og lagret hos Stripe

Bestillers opplysninger

·      Bestillers navn

·      Kortnummer

Faktureringspartner Arvato

Opplysningene er kryptert og lagret hos Arvato

Bestillers opplysninger

·      Bestillers navn

·      Adresse

·      E-post

·      Telefonnummer

·      Personnummer

·      Ordredetaljer

CRM WordPress, Woocommerce, iRefer ·      Bestillers navn

·      Adresse

·      Telefonnummer

·      E-post

Markedsføring Mailchimp ·      Navn

·      E-post

Support og chat Intercom ·      Navn

·      E-post

·      Historikk

Server Wunitech AS ·      Navn

·      Adresse

·      Telefonnummer

·      E-post

·      Ordrehistorikk

3. Tilgang til og oppdatering av dine personlige opplysninger

Du har når som helst rett til å få tilgang til dine personopplysninger, samt mulighet for å korrigere dem og bli glemt. Men henhold til Norsk bokføringslov er vi pliktig til å ta vare på ordreopplysninger. Trenger du å endre din opplysninger, kan du sende oss en e-post til [email protected] og mer den med GDPR.

Du har rett til å bli informert, en gang per kalenderår, om personopplysningene som behandles om deg, uansett hvordan de ble samlet inn. Hvis du vil ha slik informasjon, vennligst send en skriftlig forespørsel til oss. Forespørselen må sendes av deg via post til adressen oppgitt på nettsiden i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Det kan ikke sendes via e-post.

4. Cookies

Lilepanda.no bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på den besøkende datamaskin, og kan brukes til å spore hva besøkende gjør på nettstedet.

Det er to hovedtyper av informasjonskapsler:

  1. En permanent informasjonskapsel forblir på den besøkende datamaskin for en viss tid.
  2. En session informasjonskapsel lagres midlertidig i datamaskinens minne mens en besøkende er på en nettside. Session informasjonskapsel forsvinner når du lukker nettleseren din.

Lillepanda bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet for den besøkende, f.eks. Ved å tilpasse nettstedet i henhold til gjestenes preferanser, kan dine valg og interesser hjelpe deg med å holde oversikt over hvilke varer du har lagt til i handlekurven din for å håndtere kjøpet ditt, sikre at den besøkende er logget inn på nettstedet, og dermed unngå å logge inn på en hvilken som helst ny side. Slik at besøket skal kunne tilpasse våre tjenester slik at du får annonser som er relevante for deg og for å oppfylle våre forpliktelser ved kjøp. Permanent informasjonskapsel brukes blant annet til å lagre dine personlige preferanser hos Lillepanda, slik at du ikke trenger å gjøre visse valg hver gang du besøker nettstedet, og å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Session informasjonskapsel brukes blant annet til å registrere statistikker om bruken av nettstedet.

Ved å godta Lillepanda vilkår og betingelser og/eller disse personvernreglene og bruke Lillepanda.no, godtar du behandling av informasjonskapsler som angitt her. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du slå av informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også sette opp nettleseren slik at du får en spørring hver gang Lillepanda nettstedet prøver å legge inn en informasjonskapsel på datamaskinen. Nettleser kan også slette tidligere lagrede informasjonskapsler, se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du manuelt slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken din.

Merk at hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, vil du ikke kunne foreta kjøp på nettstedet. Funksjonaliteten kan også være begrenset.

5. Google Analytics,  AdWords og Hotjar

Vi bruker Google Analytics for å samle brukerstatistikk for nettstedet, dataene som er samlet inn i Google Analytics er anonyme hvor vi registrerer hvilket land brukere bruker fra en hvilken som helst IP-adresse, språkinnstillinger og nettleserversjoner, etc. Google Analytics presenterer deretter data for oss i anonym form.

AdWords

AdWords lagrer en informasjonskapsel på datamaskinen eller en annen nettleser for å markedsføre tjenestene vi mener at besøkende kan være interessert i. Annonsene kan vises med tredjeparter ved hjelp av Google Displaynettverk.

Brukerne kan når som helst tilbakekalle samtykket for å få annonser gjennom Google Displaynettverk eller delta i Analytics-statistikkverktøyet. Lær mer om Googles vilkår for bruk for Analytics: https://www.google.com/analytics/terms/us.html og Google Tag Manager: https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy

Hotjar

Vi bruker Hotjar for å analysere innhold og funksjonalitet på vårt nettsted. Hensikten er å forbedre nettstedet for brukere. Hotjar samler informasjon om den besøkendees oppførsel igjennom klikk, hvilke sider som er besøkt og hvilke segmenter av vårt nettsted som er mest interessante. Hotjar bruker besøkendes IP-adresse for å samle informasjon om den besøkende geografiske posisjonen og samler også språkinformasjon for besøkende informasjon, nettleserversjon, skjermoppløsning, nettlesertype og operativsystemtype. Dataene er fullt anonymisert, så vel som grafisk og så videre. “Varmekart” som viser hvordan brukerne bruker nettstedet vårt.

Brukere kan tilbakekalle sitt samtykke til Hotjar-analysen ved å avregistrere enheten på https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out 
Les mer om Hotjar brukervilkår https://www.hotjar.com/legal/policies/terms-of-service og personvernregler https://www.hotjar.com/privacy

6. Facebook og Instagram

Vi bruker Facebook og Instagram til å markedsføre lillepanda.no. Annonsene blir målrettet med interesser, demografi og alder og vi bruker samme type cookies som Google Adwords.

Brukere kan når som helst tilbakekalle sitt samtykke for å bli utsatt for annonser for oss. Du finner mer informasjon her: https://www.facebook.com/help/109378269482053

7. Hvordan bruker vi dine personopplysninger

Vi bruker disse dataene til å indentifisere kundene, kundeundersøkelser, markedsføring og nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev ved å bruke linken i bunnen av e-posten.

Vi brukere dataene til å analysere forbruksvaner, forbedre nettsiden, bruksslitasje på produktene. Produktene vil bli analysert av tredjepart hvor det blir merket av hvor på klærne slitasjen oppstår og tatt bilde av. Disse dataene er anonyme og blir bruk til videreutvikling.

Ditt personnummer blir behandlet av tredjepart i forbindelse med kjøp på faktura, dette er et krav fra betalingsleverandøren og de trenger dette for kredittinformasjonsformål.

Ved å godta retningslinjene på nettstedet i forbindelse med kjøp eller utlevering av data, godtar du at dine personopplysninger overføres til land utenfor EØS.

Dersom hele eller deler av Lilletigers virksomheten blir solgt eller integrert med annen virksomhet, din personlige informasjon utleveres til våre rådgivere potensielle kjøpere og deres rådgivere og overlevert til nye bedriftseiere.

8. Hvordan beskytter vi dine personlige opplysninger

Sikkerhet er noe av det vi setter høyt og alle dine sensitive data som kortnummer og personnummer blir kryptert og overføres vi SSL (Secure Socket Layer).  Vi har i tillegg brannmurer og antivirusprogramvare for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til nettverket.

9. Endringer i vilkårene

Lillepanda forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer i disse vilkårene vil bli publisert på nettstedet. Endringer er gyldige fra kundens godkjennelse av vilkårene (i forbindelse med et nytt kjøp eller besøk på nettstedet), eller 30 dager etter at Lillepanda har informert kunden om endringene. Lillepanda anbefaler imidlertid at kunden holder seg oppdatert på nettstedet regelmessig for å være oppmerksom på eventuelle endringer i vilkårene.

Oppdatert 22.01.2019