HVEM ER VI

Vår webside er: https://lillepanda.no.

Takk for at du besøker Lillepanda. Lillepanda er en abonnementstjeneste av barneklær som tilbys i et Program. Lillepanda er et konsept som er utviklet og eid av Trusted Brands AS (organisasjonsnummer 920675050). I disse termer refererer “Lillepanda” eller “Program” til både konseptet og Trusted Brands AS. 

Vennligst les våre personvernvilkår

vilkår og betingelser for Lillepanda

1. Vilkår

Disse vilkår og betingelser (“Vilkår”) gjelder når du bestiller via www.lillepanda.no og relaterte sider (“nettstedet”) som forbruker (“kunde”). En avtale er nådd mellom deg og Trusted Brands AS organisasjonsnummer 920675050 (“lillepanda”). Detaljert kontaktinformasjon og annen informasjon om Lilletiger finner du på nettsiden. Vilkårene gjelder kun for Kunden som er forbruker og som gjør bestillinger via Nettstedet.

For å kunne bestille på nettstedet må kunden være 18 år gammel. Lillepanda aksepterer, ifølge Norsk lov, ikke kredittkjøp for personer under 18 år. Lillepanda forbeholder seg retten til i enkelte tilfeller å nekte eller endre kundens ordre (for eksempel hvis Kunden har oppgitt feil personlig informasjon og/eller har betalingsanmerkninger).

Lillepanda forbeholder seg retten til å avslutte salg og et bilde og skrive feil på nettstedet, for eksempel feil i produktbeskrivelse eller tekniske spesifikasjoner, feil priser og prisjusteringer (for eksempel endringer i priser fra leverandører, valutasvingninger) eller unøyaktig informasjon om hvorvidt en vare er på lager. Lillepanda har rett til å rette slike feil og forandre eller oppdatere informasjonen til enhver tid. Hvis en feil pris er angitt for et produkt som Kunden har bestilt, vil Lillepanda selvfølgelig informere Kunden om dette og avventer Kundens godkjenning av den korrigerte prisen før Lilletiger fortsetter med bestillingen. All bildeinformasjon på nettsiden bør kun ses som illustrasjoner. Slike illustrasjoner kan ikke garanteres å gjenspeile mengden varer kunden mottar eller produktets eksakte utseende, egenskaper eller opprinnelse. Lillepanda er ikke ansvarlig for informasjon på nettstedet som kommer fra en tredjepart.

Nettstedet, samt alt innhold på dette, eies av Lillepanda eller dets lisensgiver. Informasjonen er beskyttet av blant annet immateriell rett og markedsrett. Dette betyr at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, utforminger, layouter og informasjon om varer, tjenester og annet innhold ikke blir kopiert eller brukt uten Lillepandas skriftlig samtykke.

2. Avtale og bestilling

For å kunne kjøpe via nettstedet, må Kunden godta vilkårene. Ved å akseptere vilkårene, aksepterer Kunden å følge vilkårene i sin helhet, og er enig i at han fikk informasjon om personopplysninger og samtykke til bruk av personopplysninger og cookies som Lillepanda personvern, og Stripe vilkår og personvernvilkår i sin helhet.

En kjøpsavtale er inngått når Lillepanda bekreftet kundens ordre og kunden har mottatt ordrebekreftelse fra Lillpanda via e-post. Lillepanda oppfordrer kunden til å lagre denne bestillingsbekreftelsen for enhver kontakt med Lillpanda kundeservice. Kunden kan trekke sin bestilling inntil bekreftet av Lillpanda. Hvis ordren oppheves, refunderer Lillpanda eventuelle utbetalinger av kunden eller dets debet- eller kredittkort selskaper har gjort angående bestillingen.

Programmet er personlig og refererer til helten (barnet) du angav gjennom Lillepanda. Som familie kan du ikke dele eller signere avtalen til en tredjepart.

3. Kundeinformasjon, etc.

Når kunden foretar en bestilling, blir Kunden bedt om å gi visse personlige opplysninger. Kunden bekrefter at informasjonen som er innført av Kunden, er nøyaktig og fullstendig og er ansvarlig for feil utført informasjon. Kunden er ansvarlig for den riktige e-postadressen og legger til Lillpanda som en betrodd kontakt til sin e-postliste. Informasjon om Lillpanda håndtering av personopplysninger er tilgjengelig i personvernerklæring.

4. Frakt og levering

Varen leveres enten av vårt vennlige personale eller av Bring, som er vår logistikkpartner. Du bestemmer selv hvilke pick-up point du vil hente vare på eller levere retur. Lillepanda er ikke ansvarlig for hendelsen at pakken har gått tapt eller ødelagt etter at den er sendt.

5. Feillevering eller manglende produkt

Hvis du savner et produkt eller har fått levert et feil produkt, må du rapportere det til Lillpandas kundeservice innen 5 dager fra datoen du mottok pakken. Gi beskjed om hvilket produkt som mangler eller hva som er levert til Lilletiger kundeservice, og vi vil hjelpe deg.

6. Skadet produkt

Du som kunde er ansvarlig for å pakke opp og kontrollere at produktene i pakken din er feilfrie innen 3 dager etter mottak av dem. Hvis pakken har blitt skadet under levering, må du rapportere skaden direkte til transportøren som leverer pakken og Lillepandas kundeservice innen 3 dager, og vi vil hjelpe deg.

Abonnementet ditt inkluderer en grunnleggende forsikring som dekker hverdagens småulykker som flekker og små hull som er forårsaket av deg eller barnet ditt.

Det skadde plagget returneres når du mottar nytt, da vi enten kan reparere, omforme eller resirkulere materialet. Blir ikke plagget returnert innen rimelig tid, har Lillepanda rett til å belaste kunden i henhold til våres prisliste.

7. Endring av størrelse

Endring av størrelse kan skje via nettbutikken Lillepanda.no. kontakt vår kundeservice hvis du trenger hjelp til dette.

Når kunden bestiller ny størrelse på Lillpanda.no får kunden en ny størrelse tilsendt med Bring. Vedlagt i pakken finner kunden en returpose og kunden har 7 virkedager på å returnere de brukte varene. Skulle varene ikke bli returnert innen 7 virkedager blir kunden belastet i henhold til våres prisliste

8. Kundeansvar for produktene i programperioden

Kunden er ansvarlig for produktene gjennom abonnementsperioden. Kunden er ansvarlig for at produktene ikke går tapt eller ødelagt mer enn vanlig slitasje. Ved skade mer enn normalt slitasje eller tap av noe produkt i løpet av perioden, blir kunden belastet i henhold til våres prisliste. Alle produkter gjennomgår nøye kontroll etter at de er returnert.

Påvirkning, endring eller fjerning av merking eller annen påvirkning på produktene er ikke tillatt og vil resultere i reparasjons- eller rekonstruksjonsutgifter eller kjøp av tilsvarende/tilsvarende produkt.

Produktene er ikke forsikret av Lillepanda eller Trusted Brands AS. Kunden er ansvarlig for å ha tilstrekkelig privat/hjemmeforsikring. Trusted Brands AS eier produktene. Kunden kan ikke låne ut, selge, pantsette, leie ut eller overføre produktene uten skriftlig samtykke fra Trusted Brands AS.

Hvis kunden ikke returnerer produktene etter at kontrakten eller betalingen er avsluttet, har Lillepanda rett til å belaste kunden i henhold til våres prisliste.

9. Bindingstid og fornyelse av programmet

Programmet har 6 måneder bindingstid og løper automatisk til programmet sies opp av kunden. Avbrytes programmet før 6 måneder vil kunden bli fakturert for resterende tid.

10. Oppsigelse av programmet

Kunden kan avslutte programmet når som helst etter bindingstiden. Hvis du har avsluttet Programmet og vil returnere produktene før abonnementsperioden er avsluttet, vennligst kontakt Lillpandas kundeservice.

11. Kampanjer og tilbud

Lillepanda kan fra tid til annen tilby kampanjer på nettstedet som kan ha gunstigere vilkår enn de som er angitt i disse vilkårene, for eksempel: angående betaling eller utvidet angrefrist. Disse gunstigere vilkårene gjelder så lenge kampanjen er aktiv og for de spesifikke produktene som er oppgitt av Lillepanda i forbindelse med kampanjen. Lillepanda forbeholder seg retten til å tilbakekalle slike kampanjer når som helst. Ved oppsigelse eller tilbaketrekking av en kampanje gjelder disse vilkårene og betingelsene uten endring. Tilbud på bestemte produkter på nettstedet er gyldige i en begrenset periode og så lenge lageret er tilstrekkelig.

Lillepanda.no kan tilby rabatter i form av kuponger i forbindelse med kampanjer, f.eks. for å oppfordre til å begynne å abonnere eller som belønning og oppfordring til å verve nye kunder. Lillepanda.no deler ut slike kuponger etter eget forgodtbefinnende, og kan endre vilkårene for utstedelse når som helst. Kampanje- eller vervekuponger utstedes i utgangspunktet både til den vervede og/eller inviterte ved registrering med en unik link. Noen av kampanjene vil det være begrensninger på hva kupongen kan brukes på, som eksempel vil det ikke være mulig å bruke kreditt/rabattkode til å kjøpe gavekort. 

En person kan kun verves én (1) gang, og man kan maks få én (1) vervekupong per husstand. Kun reelle og unike juridiske personer med ekte personalia og bosted i Norge regnes som gyldige mottakere av vervekuponger.

Dersom Lillepanda.no har mistanke om misbruk av kuponger (forsøk på å verve deg selv eller nærstående gjennom å lage flere brukerkontoer, verving i unormal, profesjonell skala eller i kommersielt øyemed, ervervelse av kuponger gjennom å bryte disse betingelsene eller annen bruk som Lillepanda.no ikke vurderer å være etter hensikten) kan vi nekte deg tilgang til tjenesten, ugyldiggjøre kuponger, også ubrukte, samt slette eller deaktivere brukerkontoene misbruket har skjedd fra. Lillepanda.no kan i tillegg kreve erstatning for tapt inntekt som følge av misbruket.

12. Angrerett

Som kunde har du ubetinget angrerett etter angrerettloven innen 14 dager fra mottatt ordrebekreftelse. Hvis produktet tilbakeleveres i brukt tilstand som kreves vask, rens og ompakking vil kunden bli belastet med 200 kr. Utbetaling vil skje etter at varen er mottatt av Lillepanda.

13. Reklamasjon

Noen av Lillepandas varer kan omfattes av garantien. Informasjon om garantiperiode og spesielle garantibetingelser for hvert produkt er tilgjengelig på nettstedet eller i disse vilkårene. Garanti for varer omfatter bare opprinnelige produksjonsdefekter, og således ikke er feil som oppstår under eller etter bråk av produktets funksjon og utseende, slik som ombygging, oppgradering eller annen konfigurasjon element. Kundens ordrebekreftelse er gyldig som garantibevis.

14. Endringer i vilkårene

Lillepanda forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer i disse vilkårene vil bli publisert på nettstedet. Endringer er gyldige fra kundens godkjennelse av vilkårene (i forbindelse med et nytt kjøp eller besøk på nettstedet), eller 30 dager etter at Lillepanda har informert kunden om endringene. Lillepanda anbefaler imidlertid at kunden holder seg oppdatert på nettstedet regelmessig for å være oppmerksom på eventuelle endringer i vilkårene.

Oppdatert 22.01.2019